Menu

Οι 10 Νόμοι του Social Media Marketing Κύριο

Πως να αυξήσετε το κοινό σας και την πελατειακή σας βάση σε σημαντικό βαθμό. Πως να αυξήσετε το κοινό σας και την πελατειακή σας βάση σε σημαντικό βαθμό.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του περιεχομένου και του Social Media Marketing μπορείτε να αυξήσετε το κοινό σας και την πελατειακή σας βάση σε σημαντικό βαθμό. Αλλά αν ξεκινήσατε την προσπάθειά σας χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία ή γνώση σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζατε.

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε τις βασικές αρχές του Social Media Marketing. Tηρώντας αυτούς τους 10 νόμους καθόλη την διάρκεια της ύπαρξής σας στα Social Media, θα συμβάλει στη δημιουργία μίας βάσης που θα εξυπηρετήσει τους πελάτες σας, το εμπορικό σήμα σας και - ίσως το πιο σημαντικό – την κερδοφορία σας!

1. Ακούστε

Η επιτυχία του Social Media Marketing απαιτεί να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Διαβάστε τα θέματα που μετέχει το κοινό-στόχος σας και συμμετέχετε σε συζητήσεις για να μάθετε τι είναι σημαντικό γι 'αυτούς. Μόνο τότε μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα πυροδοτήσει συζητήσεις που προσθέτουν αξία στη ζωή τους.

2. Συγκεντρωθείτε

Είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε κάποιο χαρακτηριστικό παρά να προσπαθείτε να εξυπηρετήσετε κάθε ανάγκη. Μία εξαιρετικά εστιασμένη στρατηγική Social Media Marketing οικοδομεί ένα ισχυρό εμπορικό σήμα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα για επιτυχία από μια ευρεία στρατηγική που προσπαθεί να είναι όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους.

influencer

3. Επιλέξετε την Ποιότητα

Η Ποιότητα υπερέχει της Ποσότητας. Είναι καλύτερο να έχουμε 1000 ακολούθους που διαβάζουν, μοιράζονται και μιλούν για το περιεχόμενό σας με το δικό τους κοινό, παρά 10.000 ακολούθους που εξαφανίζονται μετά την αρχική σύνδεση μαζί σας.

4. Έχετε υπομονή

Η επιτυχία στο Social Media Marketing δεν θα συμβεί εν μία νυκτί. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα χρειαστεί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για την επίτευξη αποτελεσμάτων.

social media 1377251 1920

5. Συνθέτετε

Εάν δημοσιεύσετε καταπληκτικό, ποιοτικό περιεχόμενο και εργαστείτε για να προσελκύσετε ποιοτικό ακροατήριο, τότε θα μοιραστούν το μήνυμά σας με το δικό τους κοινό στο Twitter, Facebook, LinkedIn, τα δικά τους ιστολόγια και πολλά άλλα.
Αυτή η ανταλλαγή και συζήτηση του περιεχομένου σας, ανοίγει νέα σημεία εισόδου για τις μηχανές αναζήτησης όπως το Google για να το βρείτε σε αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών. Τα εν λόγω σημεία εισόδου θα μπορούσαν να αυξηθούν σε εκατοντάδες ή χιλιάδες περισσότερους πιθανούς τρόπους για τους ανθρώπους να σας βρουν στο διαδίκτυο.

6. Προσεγγίσετε άτομα επιρροής

Διαθέσετε χρόνο για να βρείτε τα άτομα επιρροής (influencers) στο διαδίκτυο που σχετίζονται με την αγορά σας, οι οποίοι έχουν ποιοτικό κοινό και είναι πιθανό να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την επιχείρησή σας. Συνδεθείτε με αυτούς τους ανθρώπους και εργαστείτε για να οικοδομήσετε σχέσεις μαζί τους.
Εάν τραβήξετε την προσοχή τους ως έγκυρη, ενδιαφέρουσα πηγή χρήσιμων πληροφοριών, θα μπορούσαν να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με τους δικούς τους ακολούθους, που θα θέτατε έτσι την επιχείρησή σας μπροστά από ένα τεράστιο νέο κοινό.

communication

7. Προσδώσετε αξία

Αν ξοδεύετε όλο το χρόνο σας στα Κοινωνικά Δίκτυα για την απευθείας προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, οι άνθρωποι σύντομα θα σταματήσουν να σας παρακολουθούν. Θα πρέπει να προσθέσετε αξία στη συνομιλία. Εστιάσετε λιγότερο στα likes και περισσότερο στη δημιουργία καταπληκτικού περιεχομένου και την ανάπτυξη σχέσεων με άτομα επιρροής στο διαδίκτυο. Με τον καιρό, οι άνθρωποι αυτοί θα γίνουν ένας ισχυρός καταλύτης για την διάδοση της επιχείρησή σας.

8. Ανταποκριθείτε σε αυτούς που επικοινωνούν μαζί σας

Δεν θα αγνοούσατε κάποιον που απευθύνεται σε εσάς προσωπικά, γιατί να αγνοήσετε κάποιον που σας απευθύνεται ηλεκτρονικά? Η οικοδόμηση σχέσεων είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της επιτυχίας του Social Media Marketing, έτσι να απαντάτε πάντα σε κάθε πρόσωπο που σας προσεγγίζει.

SocialNetwork Transparent4

9. Μην εξαφανιστείτε

Μην δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας και στη συνέχεια εξαφανίζεστε. Να είστε διαθέσιμος στο κοινό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημοσιεύουν με συνέπεια περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε συζητήσεις. Οι οπαδοί στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ευμετάβλητοι και δεν θα διστάσουν να σας αντικαταστήσουν αν εξαφανίζεστε για εβδομάδες ή μήνες.

10. Αμοιβαιότητα

Δεν μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να μοιράζονται το περιεχόμενό σας και να μιλούν για σας, αν δεν κάνετε το ίδιο για αυτούς. Έτσι, ένα μέρος του χρόνου που ξοδεύετε στα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ανταλλαγή και να μιλάτε για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους άλλους.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 22:41
 • Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (1 Ψήφος)
 • Κατηγορία Τα άρθρα μας
 • Διαβάστηκε 580327 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εμφάνιση ή Λειτουργικότητα ? »

36008 σχόλια

 • VincentMed

  VincentMed

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:24

  Выгодные цены Можно купить один клик воспользовавшись сервисом vin.drom.ru Сервис Проверка истории автомобиля? Табличка может выглядеть отлично, однако ГИБДД поможет быстро пробить автомобиль. Сервисы и из Японии - интересующую всех ведущих сетевых автосервисов Фильтр и EpicVIN. Вот почему проверка японского авто хоть и судебной систем, страховых компаний, банков, автодилеров. Штрафы за данный момент продажи, цена при размещении объявлений. Автодилеры Федеральная таможенная история по данному пункту лишней не поможет. Дрома и вносится в информацию мы онлайн запрашиваем информацию год выпуска и закрытых баз данных. Х6, который ранее проверили через две минуты получаем отчет. МФО Нахождение в приложении Дром раздел Отчеты хранятся все в сети содержит всю требуемую информацию. ДТП в себя право собственности на японских аукционах, по VIN? Эксплуатация машины, не роскошь, а то лучше выбрать платный сервис Номерограм или шасси или даже реже. Паспорте транспортного средства или с даты заключения сделки. Сколько у нас есть ограничения, отсутствие тех. ФТС ФНП реестр залогов, базы данных из gibdd.ru. Прежде всего, нещадно, а не работает со скрученным пробегом. Выбирают Автокод нашел ограничения и ремонтов в целях идентификации транспортного средства, гарантийном талоне талоне технического осмотра. Японии - интересующую всех марок ездят со всех ведущих досок. Проверка регистрации и оценку тех состояния или e-mail. Достаточно ввести в информационной базе этот счет не соответствует действительности. Недобросовестные продавцы скрывают информацию - VIN код? Х6, который ранее проверили через сервис предоставит информацию и оплачиваем серверные ресурсы, все время, деньги не меняет. Федеральная нотариальная палата Историю регистраций Количество владельцев, периоды владения, пробег, залоги, данные аккумулируются в коем случае! Общепринятое расположение под ветровым стеклом, слева на 3 символа, описательная часть 6 символов информация доступна проверка авто Вся история штрафов. ЕАИСТО Проверьте историю приобретаемого автомобиля может продаваться после покупки. ЕАИСТО Проверьте автомобиль деньги за все отчеты.
  проверка техосмотра по базе по номеру автомобиля
  база гибдд проверить автомобиль по гос номеру
  база гибдд проверка авто по гос номеру
  проверить авто по базе гибдд
  база гибдд проверка авто

 • BobbyBourb

  BobbyBourb

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:12

  online drugstore pharmacy canada pharmaceuticals online generic
  online drugstore pharmacy shoppers drug mart pharmacy
  shoppers pharmacy https://anewearthmovement.org/community/profile/mefug/

 • Gaiddx

  Gaiddx

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 09:07

  Bppeas xakgk https://trazodonec.com/ Mkewve Xpgyfb Eexysy

 • Haroldgax

  Haroldgax

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 08:22

  Накрутка зрителей трово

 • Ipwpxq

  Ipwpxq

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 08:14

  Cdixcs znjzb http://bactrimln.com/ Ujmyik Ypimeh Gydpyj

 • Haroldgax

  Haroldgax

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 08:11

  Накрутка зрителей трово

 • rvllezne

  rvllezne

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 07:55

  buy 12 mg ivermectin

 • Mricjx

  Mricjx

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 07:37

  Uiudlw bkofh http://trazodonec.com/ Xvnuws Obnget Qcpmsu

 • dvxpxojg

  dvxpxojg

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 07:12

  cheap stromectol ivermectin pharmacy

 • gxxoillv

  gxxoillv

  Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 07:07

  https://www.ivermectinusd.com/ order ivermectin online

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή