Menu

joomla

Ανάπτυξη Joomla

Η Artifico έχει επιλέξει την πλατφόρμα ανάπτυξης Joomla έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να αναπτύσσει δυναμικές ιστοσελίδες οι οποίες θα μπορούν να συμπληρώσουν την εταιρική σας ταυτότητα και να εμφανίσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.
Τα διάφορα θέματα και επεκτάσεις του Joomla επιτρέπουν απεριόριστες δυνατότητες και μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας για την εταιρεία σας, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη για το κοινό σας, και θα ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
Είναι σε θέση να καλύψει ποικίλες απαιτήσεις, είτε αυτές είναι ηλεκτρονικό εμπόριο είτε ενημερωτικό portal, και να προδώσει χαρακτηριστικά τα οποία θα ικανοποιήσουν το κοινό σας και τον τομέα δραστηριότητάς σας.

Ποια είναι τα οφέλη της ανάπτυξης ιστοσελίδων σε περιβάλλον Joomla?

01 usability

Ευχρηστία

Η πολυπλοκότητα του Joomla είναι και η αιτία για τη δύναμή του. Παρέχει ένα σύστημα που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε περίπλοκες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, οι οποίες εξακολουθούν να είναι εύκολα διαχειρίσιμες από εσάς, και φιλικές προς το κοινό σας για να περιηγηθούν σε αυτές. Είτε ψάχνετε για να ξεκινήσετε ένα προσωπικό blog, είτε μια εταιρική ιστοσελίδα, το εύρος των δυνατοτήτων που έχετε είναι τεράστιο, αλλά όχι εκφοβιστικό. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για κάποιον που ψάχνει για ένα CMS που προσφέρει λίγο περισσότερα από ότι το WordPress, αλλά είναι λιγότερο τρομακτικό από πιο προηγμένες επιλογές, όπως το Drupal. Έχοντας μια πλατφόρμα με τη βέλτιστη χρηστικότητα τόσο για τον εαυτό σας όσο και τους πελάτες σας θα ωφελήσει την επιχείρησή σας μέσω της αυξημένης εμπλοκής και συμμετοχής. Η Artifico θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει μια ιστοσελίδα που θα αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας, και θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που θα είναι εύκολο για σας να κινηθείτε προς το μέλλον.

02 content

Περιεχόμενο

Mια σημαντική πτυχή της κάθε πλατφόρμας CMS είναι ότι έχοντας απαράμιλλο έλεγχο επί του περιεχομένου που πηγαίνει στην ιστοσελίδα σας είναι. Joomla σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε το περιεχόμενό σας, και σας επιτρέπει να προγραμματίσουν το μέλλον και να διατηρήσει μια σταθερή απόσπαση χρονοδιάγραμμα. Μπορείτε επίσης να έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν το περιεχόμενό σας και βεβαιωθείτε ότι μόνο ορισμένες σελίδες είναι ορατά σε επιλέγονται τα μέλη του κοινού σας. Χωριστές βασικές περιεχόμενο από επιλογές πριμοδότηση, δημιουργώντας νέους τρόπους για τους αναγνώστες για να γίνει μέρος της διοχέτευσης μετατροπής σας και την ενασχόληση με το εμπορικό σήμα σας.

03 extension capabilities

Δυνατότητες επέκτασης

Η πλατφόρμα Joomla προσφέρει πρόσβαση σε εκατοντάδες επεκτάσεις για την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε προσαρμοσμένα plug-ins που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας. Αυτές οι επιλογές μπορούν να καλύψουν κάθε επιχειρηματικό κλάδο, και να δώσουν επιπλέον επιλογές πλοήγησης στους επισκέπτες σας. Περιλαμβάνουν δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, φόρουμ, γκαλερί φωτογραφιών, ακόμη και διαφημίσεων ώστε να επικοινωνήσει το κοινό περισσότερο με την εταιρεία σας. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να καθορίσει ποιες επεκτάσεις θα είναι το καταλληλότερες για την ιστοσελίδα σας, και πώς μπορούν να εφαρμοστούν έτσι ώστε να αυξήσετε την επικοινωνία με την επιχείρησή σας.

04 consistency

Συνοχή

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη της εταιρείας σας στο διαδίκτυο, η συνέπεια είναι το κλειδί. Ανεξάρτητα από την ποσότητα του περιεχομένου που θα προσθέτετε σε μια σελίδα της ιστοσελίδας σας, η δομή του Joomla την προσαρμόζει έτσι ώστε να την κρατήσει συνεκτική. Οι σχεδιαστικές ικανότητες της πλατφόρμας Joomla, σας δίνουν την δυνατότητα να υλοποιήσετε όχι μόνο την κατάλληλη για την εταιρεία σας ιστοσελίδα, αλλά και να διασφαλίσετε ότι αυτή θα εμφανίζεται σωστά σε διάφορες συσκευές (Η/Υ, tablets, smartphones). Η συνοχή αυτή είναι ιδανική για την εταιρεία σας αλλά και το κοινό σας. Η Artifico ως μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προς τις επιχειρήσεις, είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, και η ιστοσελίδα σας θα αποτελέσει το κεντρικό εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Responsive ιστοσελίδων

Ο Responsive Σχεδιασμός προετοιμάζει τις ιστοσελίδες για το μέλλον του σύγχρονου σχεδιασμού ιστοσελίδας, καθιστώντας αυτές όμορφες και λειτουργικές σε πολλαπλές συσκευές.
Η ομάδα μας προγραμματίζει, σχεδιάζει και αναπτύσσει εντυπωσιακές responsive ιστοσελίδες που θα αυξήσει την επισκεψιμότητα και την συμμετοχή του κοινού σας.
Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες μας θα είναι όμορφες σε όλες τις συσκευές, και η εταιρεία σας θα είναι έτοιμη για το μελλοντικό διαδίκτυο όπου θα κυριαρχούν οι κινητές συσκευές.

responsive design 8

Τι είναι το Responsive Website Design;

Μια responsive ιστοσελίδα είναι μια ιστοσελίδα που προσαρμόζεται στη συσκευή του κάθε επισκέπτη, είτε αυτή είναι ένας desktop Η/Υ, είτε το smartphone ή το tablet σας. Μια responsive ιστοσελίδα προσαρμόζει δυναμικά τα μεγέθη του περιεχόμενου και τις εικόνες της για μια ποικιλία από διαφορετικά μεγέθη οθόνης, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η ιστοσελίδα είναι αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η χρήση κινητού αυξάνεται ταχέως

Η χρήση του κινητού web αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό και παρουσιάζει τεράστια ευκαιρία. Μια ιστοσελίδα που δεν έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση κινητού είναι καταδικασμένη να αποτύχει πολύ γρήγορα στον σκοπό της. Οι επαγγελματικές responsive ιστοσελίδες μας παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο από επιτραπέζιους και φορητούς χρήστες.

Απόδοση από άποψη χρόνου και κόστους

Ο σχεδιασμός Responsive ιστοσελίδων μπορεί να μειώσει δραστικά προς τα κάτω το χρόνο και το κόστος ανάπτυξης. Αντί να ξοδέψουμε χρόνο και πόρους για την υλοποίηση μίας επιπλέον ιστοσελίδας κατάλληλης για κινητές συσκευές, η επιλογή του σχεδιασμού και της υλοποίησης μίας responsive ιστοσελίδας επιτρέπει να προβάλετε την επιχείρησή σας σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά με μία μόνο ιστοσελίδα.

Βέλτιστη πρακτική για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά

Ο σχεδιασμός Responsive ιστοσελίδων είναι η προτιμώμενη επιλογή, όταν θέλετε να κάνετε την ιστοσελίδα σας, φιλική τόσο στα κινητά όσο και στις μηχανές αναζήτησης. Με την παροχή μίας ενιαίας, δυναμικής έκδοση της ιστοσελίδας σας για επισκέπτες που χρησιμοποιούν τόσο επιτραπέζιες όσο και φορητές συσκευές, θα καταστεί ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν και να προβάλουν το περιεχόμενό σας.

Κράτα το

Κράτα το